Změny ve školení práce ve výškách

Na základě roční zkušenosti s otevřenými kurzy jsme se rozhodli pro několik změn, které by měly zvednout úroveň kurzů a prohloubit znalosti, které si účastníci z kurzů odnášejí.

Změna č. 1

Před Školením práce ve výškách 2: lanový přístup je od sprna nutné absolvovat Školení pro práce ve výškách 1: střechy a konstrukce.

Změna č. 2

Školení práce ve výškách 1: střechy a konstrukce bude mít praktickou část rozdělenou na dva bloky, které povedou dva instruktoři. Nebude tak nutné školení rozdělovat do dvou dnů a zároveň se zvýší míra získaných znalostí účastníků školení. 

Změna č. 3

Školení práce ve výškách 2: lanový přístup se celé přesune na polygon, takže účastníky čekají dva dny plné praktického výcviku. 

Změna č. 4

Zájemci o absolvování obou školení mohou využít slevu 500,- na Školení práce ve výškách 2: lanový přístup. Podmínkou je absolvování Š2: lanový přístup nejpozději 3 měsíce od absolvování Š1: střechy a konstrukce.

Sleva na závěr :)

V srpnu plánujeme obě školení natáčet a vytvářet z nich promo videa a proto nabízíme oba typy školení se slevou. Pro více informací se nám ozvěte na skoleni@alturas.cz nebo volejte na 607712834.